Κρυόλυση – Λιπόλυση

Πρόκειται για μία εύστοχη και αποτελεσματική μέθοδο, για εκείνους που θέλουν εναλλακτικούς και μη επεμβατικούς τρόπους να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος, να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους ανώδυνα και ευχάριστα!

Tι είναι;

Η μέθοδος συνίσταται στην επιλεκτική εφαρμογή ψυχρού στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση και αποδόμηση των λιποκυττάρων. Έτσι, έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι και χωρίς μελανιές!

Πόσο διαρκεί;

Μια συνεδρία στα θα απαιτήσει μόλις 20 με 30 λεπτά από το χρόνο σου.

Πονάει;

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που δεν περιλαμβάνει νυστέρι και φυσικά δεν πονάει. Αντιθέτωςυπάρχει ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς, λόγω της εφαρμογής ψυχρού στην περιοχή.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία αρχίζουμε και βλέπουμε αποτελέσματα. Το πόσες συνεδρίες συνολικά θα χρειαστούν έχει να κάνει με την εκάστοτε περίπτωση, το μέγεθος του προβλήματος κ.α. Γι’ αυτό συμβουλεύουμε πάντα τους ενδιαφερόμενους, να κάνουν ένα πρώτο δωρεάν ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης, ώστε να δουν οι ειδικοί ακριβώς πόσες συνεδρίες απαιτούνται.

Είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες;

Επειδή ακριβώς η μέθοδος της κρυόλυσης είναι ανώδυνη, είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο;

Η συντήρηση του αποτελέσματος έχει να κάνει με τις διατροφικές συνήθειες που θα ακολουθηθούν μετά τις συνεδρίες, από την ελαφριά εκγύμναση κ.α. Σε κάθε περίπτωση, εάν χρειαστεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν 1-2 επαναληπτικές συνεδρίες συντήρησης.

Κρυόλυση - Λιπόλυση