Δήμητρα Μαραγιάννη | TheraPain.gr

Ομορφιά


Αισθητική Ιατρική

Χρησιµοποιώντας το υπερσύγρονο laser APOGEE ELITE της εταιρείας CYNOSURE µε τη χρήση του Nd YAG επιτυγχάνεται ανάπλαση του δέρµατος µεσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών που παράγουν το κολλαγόνο και της ενεργοποίησης της µικροκυκλοφορίας του δέρµατος. Το δέρµα γίνεται πιο λείο , πιο ελαστικό, πιο φωτεινό και παράλληλα γίνεται σύσφιξη του δέρµατος. Η εφαρµογή περιλαµβάνει τόσο το πρόσωπο , όσο και το λαιµό και το ντεκολτέ. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και είναι ανώδυνη, αναίµακτη και µη επεµβατική. ∆εν υπάρχει κανένας ερεθισµός.
 


Αποτρίχωση

Το LASER CYNOSURE ALEXANDRITE  ELITE είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται εξίσου καλά:

Σε όλους τους τύπους δέρματος.

Σε λεπτές και χοντρές τρίχες.

Σε όλες τις περιοχές: πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, μπικίνι.

Το ELITE υπερισχύει έναντι οποιασδήποτε άλλης μεθόδου αποτρίχωσης και ενδείκνυται για άτομα όλων των ηλικιών άντρες και γυναίκες. Έχει την μικρότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο laser ή άλλη μέθοδο αποτρίχωσης και το μικρότερο αριθμό εφαρμογών. Επιπλέον, όσον αφορά την προστασία της επιδερμίδας χρησιμοποιεί κρύο ατμοσφαιρικό αέρα και όχι κρυογόνα αέρια όπως άλλες συσκευές που φυσικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

Η ιατρός θα σας δώσει πρόσθετες εξατομικευμένες οδηγίες, εάν απαιτούνται.


Λιπόλυση - Κρυόλυση

Πρόκειται για μία εύστοχη και αποτελεσματική μέθοδο, για εκείνους που θέλουν εναλλακτικούς και μη επεμβατικούς τρόπους να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος, να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους ανώδυνα και ευχάριστα!

Tι είναι;
Η μέθοδος συνίσταται στην επιλεκτική εφαρμογή ψυχρού στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση και αποδόμηση των λιποκυττάρων. Έτσι, έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι και χωρίς μελανιές!
Πόσο διαρκεί;
Μια συνεδρία στα θα απαιτήσει μόλις 20 με 30 λεπτά από το χρόνο σου.
Πονάει;
Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που δεν περιλαμβάνει νιστέρι και φυσικά δεν πονάει. Αντιθέτωςυπάρχει ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς, λόγω της εφαρμογής ψυχρού στην περιοχή.
Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία αρχίζουμε και βλέπουμε αποτελέσματα. Το πόσες συνεδρίες συνολικά θα χρειαστούν έχει να κάνει με την εκάστοτε περίπτωση, το μέγεθος του προβλήματος κ.α. Γι’ αυτό συμβουλεύουμε πάντα τους ενδιαφερόμενους, να κάνουν ένα πρώτο δωρεάν ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης, ώστε να δουν οι ειδικοί ακριβώς πόσες συνεδρίες απαιτούνται
Είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες;
Επειδή ακριβώς η μέθοδος της κρυόλυσης είναι ανώδυνη, είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο;
Η συντήρηση του αποτελέσματος έχει να κάνει με τις διατροφικές συνήθειες που θα ακολουθηθούν μετά τις συνεδρίες, από την ελαφριά εκγύμναση κ.α. Σε κάθε περίπτωση, εάν χρειαστεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν 1-2 επαναληπτικές συνεδρίες συντήρησης.

Ανάπλαση με laser

Με τη Ραδιοανάπλαση, πραγματοποιούμε ένα μη χειρουργικό lifting σώματος. Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, προκαλούμε σύσφιξη και πλήρη αναδόμηση του δέρματος, ενώ ενισχύουμε την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς ουλές!
 

Πόσο διαρκεί;
 Μια συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και συνδιάζεται με την Κρυόλυση, αντιμετωπίζοντας τοπικό πάχος και χαλάρωση στην ίδια επίσκεψη!
Πονάει;
Η Ραδιοανάπλαση δεν εμφανίζει κανενός είδους παρενέργεια ή πόνο κατά την εφαρμογή. Η συγκεκριμένη μέθοδος αφορά σε εκείνους που θέλουν σύσφιξη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους, χωρίς να χρειαστεί να μπουν σε χειρουργείο και να περιμένουν την αποθεραπεία
Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;
Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.
Είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες;
Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς φόβο. Είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο;
Όπως και με την Κρυόλυση η συντήρηση του αποτελέσματος έχει να κάνει με τις διατροφικές συνήθειες που θα ακολουθηθούν μετά τις συνεδρίες, από την ελαφριά εκγύμναση κ.α. Σε κάθε περίπτωση, εάν χρειαστεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν 1-2 επαναληπτικές συνεδρίες συντήρησης.

Πληροφοριακά

Βιογραφικό

Διατροφή [σύντομα]

Βίντεο και Παρουσιάσεις [σύντομα]

Επικοινωνία

Ιωάννου Σταΐκου 2
(πλ. Δημοκρατίας)
30100 Αγρίνιο
Tηλ.: 26410 58995

Βρείτε μας στο facebook

email: maragiannid@hotmail.com

Φόρμα επικοινωνίας